Conferință internațională Colocviul tinerilor penaliști francofoni

1390       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Colocviul tinerilor penaliști francofoni 📅 14 decembrie 2016 Iași Colocviul tinerilor penaliști francofoni

Data 14 decembrie 2016
Locația Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Colocviul tinerilor penaliști francofoni

cu tema

Prevenirea și combaterea terorismului prin mijloace de drept penal

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Aflată la cea de-a treia ediție, Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal, organizată de Școala doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Institutul de științe penale din Bordeaux, Franța și coordonată de prof. dr. Tudorel TOADER, Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și de prof. dr. Jean-Christophe SAINT-PAU, decanul Facultății de Drept, Universitatea Bordeaux, Franța, este redimensionată din acest an, urmare a colaborării cu Asociația francofonă de drept penal, componenta Tineri penaliști. În acest sens, ediția din acest an se va desfășura sub denumirea de Colocviul Tinerilor Penaliști francofoni, cu tema „Prevenirea și combaterea terorismului prin mijloace de drept penal”, fiind invitați să participe tinerii penaliști francofoni.

Urmare a triplei implicări în organizare, lucrările prezentate vor fi publicate în volumul conferinței, la editura l’Harmattan.


Se trouvant maintenant à la troisième édition, la Conférence francophone des doctorants et droit pénal, organisée par l’École doctorale de la Faculté de Droit de l’Université « Alexandru Ioan Cuza » de Iași et par l’Institut de sciences criminelles et de la justice *de Bordeaux, France et coordonnée par professeur dr. Tudorel TOADER, Recteur de l’Université « Alexandru Ioan Cuza » de Iași et par le professeur dr. Jean-Christophe SAINT-PAU, doyen de la Faculté de Droit, Université de Bordeaux, France, acquiert de nouvelles dimensions cette année, suite à la collaboration avec le* Comité International des Pénalistes Francophones (CIPF)* composante « Jeunes pénalistes ». Par conséquent, l’édition de cette année se déroulera sous le titre de  « Colloque des Jeunes Pénalistes francophones », ayant le thème « Prévention et lutte contre le terrorisme par des moyens du droit pénal ».  Les jeunes pénalistes francophones sont invités à y participer.

Grâce à la triple implication dans l’organisation, les travaux présentés seront publiés dans la collection du CIPF, par les éditions l’Harmattan, Paris.

Consultați programul conferinței.

Sursa informației

Colocviul tinerilor penaliști francofoni was last modified: noiembrie 11th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter