Comisia Permanentă și Consiliului UNBR se reunesc în zilele de 2 și de 3 septembrie 2016

30 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 443

Despre

  • Pregătirea profesională continuă în 2017
  • Regulamentul de organizare și funcționare al comisiilor de disciplină din cadrul UNBR
  • Reglementărilor privind sistemul Casei de Asigurări a Avocaților

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Președintele UNBR informează că vineri, 2 septembrie 2016, începând cu ora 14:00 și sâmbătă, 3 septembrie 2016, începând cu ora 09:00 vor avea loc la București ședințele Comisiei Permanente și Consiliului UNBR, în cadrul cărora se vor analiza și vor aproba măsurile organizatorice ce se impun privind examenul de primire în profesia de avocat care se va desfășura la 12 septembrie 2016.

Vor fi analizate proiectele privind:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

1. Pregătirea profesională continuă în 2017

2. Regulamentul de organizare și funcționare al comisiilor de disciplină din cadrul UNBR (analiză, dezbatere, propuneri, avizare în vederea organizării unui atelier de lucru în care vor fi implicați președinții comisiilor de disciplină ale barourilor, pentru definitivarea proiectului)

3. Regulamentul-cadru pentru organizarea, funcționarea și atribuțiile serviciilor de asistență judiciară ale barourilor. Regulamentul – cadru va fi dezbătut și aprobat în raport de concluziile Consfătuirii de lucru a responsabililor serviciilor de asistență judiciară din cadrul barourilor care s-a desfășurat în perioada 11-12 martie 2016, la Roman, de propunerile înaintate Departamentului de coordonare a asistenței judiciare din cadrul UNBR de către grupurile de lucru constituite la consfătuirea evocată mai sus și de propunerile înaintate de barouri pentru perfecționarea Proiectului de regulament transmis consiliilor barourilor pentru dezbateri și propuneri formulate de avocați, până cel mai târziu la 15 august 2016

4. Informarea cu privire la măsurile de punere în aplicare a reglementărilor privind sistemul Casei de Asigurări a Avocaților

Sursa informației

Comisia Permanentă și Consiliului UNBR se reunesc în zilele de 2 și de 3 septembrie 2016 was last modified: august 30th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter