[Rezultatul] Candidații la funcția de decan al Facultății de Drept din Constanța

23 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 509

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 mai 2016: Rezultatul

Câștigătorul concursului pentru ocuparea funcției de decan al Facultății de Drept și Științe Administrative, Universitatea „Ovidius” din Constanța este prof. univ. dr. Adrian Stoica.

Senatul Universității „Ovidius” din Constanța, în urma analizării Raportului comisiei de concurs, va valida concursul în termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea acestuia. Numirea în funcție a Decanilor se face prin Decizia Rectorului Universității „Ovidius” din Constanța.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.roUniversitatea „Ovidius” din Constanța a anunțat numele candidaților la concursul pentru ocuparea funcției de decan a Facultății de Drept și Științe Administrative. Aceștia sunt:

  1. • Prof. univ. dr. Adrian Stoica;
  2. • Lect. univ. dr. Bogdan Trandafirescu.

Sursa informației

[Rezultatul] Candidații la funcția de decan al Facultății de Drept din Constanța was last modified: mai 23rd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter