[UPDATE: Rezultate – proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția penală] Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ

14 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 791

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 februarie 2018: Punctajul obținut la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților de către Comisia de evaluare pentru Secția penală 

Potrivit unui anunț, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor de către Comisia de evaluare pentru Secția penală.

De asemenea, rapoartele comisiilor de evaluare – Secția penală pot fi consultate aici.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor – Comisia de evaluare pentru Secția penală, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 7 februarie 2018: Punctajele obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor SCAF – concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție

Potrivit unui anunț din data de 7 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor SCAF.

Împotriva punctajului obținut la evaluare, candidații pot face contestație în termen de 48 de ore de la publicare. Contestațiile se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele de fax: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

De asemenea, rapoartele comisiilor de evaluare – SCAF pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent punctajelor obținute de către candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor SCAF, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 6 februarie 2018: Detalii privind susținerea interviului de către candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018

Potrivit unui anunț din data de 6 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detaliile privind susținerea interviului de către candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Astfel, conform art. 20 alin. (1) lit. b) și art. 25 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior nr. 74/2012, modificată și completată, candidații admiși după prima probă constând în evaluarea actelor întocmite de către candidați, urmează să susțină interviul în fața Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, în perioada 26-28 februarie 2018, după cum urmează:

– în ziua de 26 februarie 2018, ora 10.00 vor susține interviul candidații admiși după prima probă, care s-au înscris pentru Secția de contencios administrativ și fiscal;
– în ziua de 28 februarie 2018, ora 13.00 vor susține interviul candidații admiși după prima probă, care s-au înscris pentru Secția penală.

Repartizarea candidaților și intervalul orar pentru susținerea interviului vor fi publicate cu respectarea termenului prevăzut de art. 25 alin. (1) din Regulament.

Accesul candidaților la susținerea interviului se face pe baza unui act de identitate.

Sursa informației


Update 15 ianuarie 2018: Posibilitatea transmiterii de sesizări sau observații la lucrările candidaților supuse dezbaterii publice în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Potrivit unui anunț din data de 15 ianuarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detaliile privind posibilitatea transmiterii de sesizări sau observații la lucrările candidaților supuse dezbaterii publice în ceea ce privește concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Astfel, potrivit art. 22 alin. (3) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte dc Casație și Justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012 modificată și completată, orice persoană poate trimite în scris sesizări sau observații în legătură cu lucrările candidaților publicate pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii la secțiunea Magistrați – Concursuri și examene – Promovare ÎCCJ, pentru a fi avute în vedere la evaluare.

Totodată, sesizările și observațiile anonime nu se iau în considerare și nu se trimit comisiilor de evaluare.

Sesizările și observațiile de natura celor menționate se vor depune la Consiliul Superior al Magistraturii – Direcția resurse umane și organizare, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6 sau la nr. de fax 021/311.69.42, până la data de 23 ianuarie 2018.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

– Lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice – COD 1000-1009;
– Lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice – COD 1010-1014;
– Lista cu lucrările candidaților supuse dezbaterii publice – COD 1015-1018.

Sursa informației


Update 6 octombrie 2017: Lista finală a candidaților 

Potrivit anunțului din data de 5 octombrie 2017, INM a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 30 august 2017 – 14 martie 2018.

Redăm, în continuare, documentul aferent listei finale a candidaților eligibili.

 

Sursa informației


Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ

INM a anunțat, într-un comunicat emis în data de 30 august 2017, concursul de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ.

Posturi disponibile:

– Secția Penală: 4 (Tematica și bibliografia);
– Secția de contencios administrativ și fiscal: 2 (Tematica și bibliografia).

Calendarul estimativ al examenului este disponibil aici.

Cererea de înscrie și regulamentul privind organizarea concursului pot fi consultate aici.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate – proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția penală] Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ was last modified: februarie 14th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter