Concurs pentru promovare în funcţii de conducere a grefierilor la ÎCCJ (termen-limită: 28 octombrie 2016)

19 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1121

Despre

  • 14 noiembrie 2016
  • 29 noiembrie 2016
  • 4 noiembrie 2016

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului dat publicității, în perioada 13 octombrie 2016 – 29 noiembrie 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție organizează concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor, după cum urmează :

– Secția penală: prim grefier (cu studii superioare juridice) – 1 post
– Secția a II-a civilă: prim grefier (cu studii superioare juridice) – 1 post
– Secția de contencios administrativ și fiscal: prim grefier (cu studii superioare juridice) – 1 post

Poate participa la concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor persoana care îndeplinește următoarele condiții:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier, în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;
– are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni;

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

1. Testare scrisă privind verificarea pregătirii profesionale – 14 noiembrie 2016, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (tematică și bibliografie)
2. Susținerea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează – 29 noiembrie 2016, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție

Cererile de înscriere la concurs se depun la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 28 octombrie 2016, inclusiv, însoțite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulament, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se candidează se va depune la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 4 noiembrie 2016, inclusiv, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Pentru mai multe informații, consultați sursa informației.

Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ (termen-limită: 28 octombrie 2016) was last modified: octombrie 18th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter