Concurs post de consilier juridic – Primăria Segarcea

5 dec. 2014
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1254

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Primăria Orașului Segarcea, Județul Dolj a anunțat vineri, 5 decembrie 2014, organizare concursului de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Juridic din cadrul aparatului de specialitate al Primarului.

Concursul constă într-o probă scrisă, care va avea loc la data de 8 decembrie 2015, la ora 900 și într-un interviu, care urmează a fi susținut la data de 10 ianuarie 2015, începând cu ora 900.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru a se înscrie la examen, candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici cu modificările și completările ulterioare, dar și următoarele condiții specifice:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani.

Dosarele de înscriere  la concurs trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 și se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunțului.

Concurs post de consilier juridic – Primăria Segarcea was last modified: decembrie 11th, 2014 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter