Concursul internațional de pledoarii pentru drepturile omului „Le Memorial de Caen 2017”

2 iun. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 544

Despre

  • Pledoarie asupra unui caz particular de încălcare a drepturilor omului
  • Cinci pagini, fără a depăși 1700 de cuvinte
  • Termen-limită: 4 noiembrie 2016

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Memorialul pentru pace de la Caen va găzdui al 28-lea concurs de pledoarii pentru drepturile omului. Avocații din întreaga lume, indiferent de naționalitate sau vârstă, sunt invitați să se înscrie în competiție până în 4 noiembrie 2016.

Finala Le Memorial de Caen se va desfășura la începutul anului viitor, în data de 29 ianuarie 2017.

Fiecare candidat este invitat să pregătească o pledoarie asupra unui caz particular de încălcare a drepturilor omului, un caz de actualitate adus în atenția publică. Pledoaria trebuie să se încadreze în cinci pagini, fără a depăși 1700 de cuvinte. Avocații selectați pentru  etapa finala vor prezenta pledoaria oral în aproximativ 15 minute.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Zece avocați din 5 continente vor pleda în etapa finală asupra unui caz real de încălcare a drepturilor omului. Juriul, compus din personalități remarcabile dedicate apărării drepturilor omului,  va aprecia cele mai bune discursuri pe baza criteriilor de relevanță a subiectului, soliditate a argumentului, persuasiune, sinceritate, obiectivitate, credibilitate, talent oratoric și respect pentru dimensiunea discursului.

Două categorii pe premii vor fi oferite avocaților care au avut cele mai puternice pledoarii: două premii ale juriului și un premiu acordat prin votul publicului.

Informații despre modul în care s-a desfășurat precedenta ediție puteți găsi aici.

Sursa informației

Concursul internațional de pledoarii pentru drepturile omului „Le Memorial de Caen 2017” was last modified: iunie 1st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter