Concursul național de procese simulate CEDO, câștigat de studenți de la Drept UBB

24 Mai 2016
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1088
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Un nou concurs național de procese simulate, o nouă victorie pentru studenții de la Facultatea de Drept a Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pentru al doilea an consecutiv, o echipă de la UBB câștigă concursul de procese simulate pe drepturilor omului, a anunțat Clujust.ro.

proces simulat cedo (6)O echipă a Facultății de Drept UBB Cluj, formată din Calin Rus și Dorin Giurgi (ambii în anul 2), a reușit să se impună în finala Concursul național de procese simulate pe drepturile omului (NMCC CEDO), în fața echipei Universității București.

„Putem spune că locul I a rămas la Cluj, anul trecut competiția fiind câștigată tot de o echipă a UBB.”, a precizat Consiliul Studenților Facultății de Drept.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Completând parcursul bun al clujenilor, Dorin Giurgi a câștigat și titlul de cel mai bun pledant al competiției, după o prestație foarte bună în timpul rudelor preliminare.

proces simulat cedo (1)Locul III a fost ocupat tot de o echipă formată din colegi de-ai noștri, Iulia Șomlea (anul IV) și Ronáld Elek (anul III). Aceștia s-au descurcat foarte bine și doar neșansa a făcut să nu avem o finală clujeană.

La faza orală a competiției au participat echipe reprezentând facultățile de drept din Cluj, București, Timișoara și Sibiu. Ținem să menționăm că actul final al competiției a fost decis după o prestație exemplară din partea băieților, deși aceștia au primit speța supusă dezbaterii cu doar câteva ore înainte.

„Le mulțumim colegilor de la ELSA Sibiu pentru că au făcut posibil acest eveniment și le urăm mult succes în realizarea viitoarelor proiecte! Felicitări tuturor!”, a transmis Consiliul studenților.

Concursul național de procese simulate CEDO, câștigat de studenți de la Drept UBB was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter