[UPDATE: Rezultate] Admitere SNG 2017

8 mai 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 7820

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultate admitere SNG 2017

Candidații pot depune contestații la tribunalele la care au depus cererile de înscriere, în termen de 48 de ore, până la data de 10 mai 2017, inclusiv.

Sursa: http://www.grefieri.ro/default.asp?nod=52&info=1392

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Update: Ultima zi de înscriere la concursul de admitere la SNG

Reamintim că potrivit calendarului de desfășurare a admiterii, astăzi este ultima zi de înscrieri. 

Potrivit comunicatului din data de 21 februarie 2017, SNG a anunțat organizarea de către Consiliul Superior al Magistraturii, prin Școala Națională de Grefieri, la București, la dala de 23 aprilie 2017 a concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri pentru ocuparea unui număr de 55 locuri de grefier cu studii superioare juridice.

Din cele 55 locuri scoase la concurs, 40 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instantele judecătorești iar 15 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante la parchete.

Concursul se organizează la nivel național, iar durata cursurilor este de 6 luni.

Se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții: au cetățenie română, domiciliul în România au capacitate deplină de exercițiu; nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație; cunosc limba română; sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției și au studii superioare juridice.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe scrise la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă, organizare judiciară.

Înscrierea candidaților la concurs se va face la tribunalele în a căror rază teritorială domiciliază candidații, până la data de 13 martie 2017 inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului aprobat.

Dosarul de înscriere va cuprinde cererea tipizată, la care se vor anexa documentele prevăzute de Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de admitere la SNG, respectiv actul de identitate (copie) diploma de studii superioare (copie) certificatul de cazier judiciar (original), certificatul de cazier fiscal (original), curriculum vitae, două fotografii color de 2/3 cm, adeverință medicală din care să rezulte aptitudinea candidatului de a exercita profesia de grefier, chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Pentru înscrierea și participarea la concurs, candidații urmează să achite o taxă de 450 lei. Conform Regulamentului, taxa se plătește la casieria tribunalului la care se face înscrierea.

Informații suplimentare se pot obține verificând și restul documentelor puse la dispoziție de SNG:
– Tematica și bibliografia pentru concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri;
– Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri, aprobat prin Hotărârea nr. 173/22 martie 2007.


CSM a aprobat organizarea concursului de admitere la SNG în data de 23 aprilie 2017

Potrivit pct. 9 din Ordinea de zi soluționată din data de 2 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri, în București, la data de 23 aprilie 2017, conform calendarului de desfășurare a concursului, propus de Școala Națională de Grefieri și Direcția resurse umane și organizare.

Astfel, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii stabilit un număr de 55 locuri de grefier cu studii superioare juridice, dintre care 40 alocate instanțelor judecătorești și 15 locuri pentru parchete.

De asemenea, Plenul CSM a aprobat:
– tematica și bibliografia pentru concurs;
– anexa 1 la nota direcției de specialitate;
– taxa de înscriere la concurs, în cuantum de 450 lei;
– componența comisiei de admitere a concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri ce se va organiza la data de 23 aprilie 2017.

Alte informații:

[UPDATE: Rezultate] Admitere SNG 2017 was last modified: mai 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter