Condiţia ca pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea săvârşită să nu fie mai mare sau egală cu 7 ani de închisoare. Noţiunea de „pedeapsă prevăzută de lege”. Lipsa prezentării motivelor care au determinat amânarea aplicării pedepsei. Aplicarea pedepselor complementare şi accesorii

12 Aug 2015
Articol UJ Premium
5 voturi, medie: 1,60 din 55 voturi, medie: 1,60 din 55 voturi, medie: 1,60 din 55 voturi, medie: 1,60 din 55 voturi, medie: 1,60 din 5 (5 votes, average: 1,60 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1012

Despre

  • Condiţia negativă prevăzută de art. 83 alin. (2) teza I NCP
  • Lipsa prezentării motivelor amânării aplicării pedepsei
  • Aplicarea pedepselor complementare şi accesorii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Condiția ca pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea săvârșită să nu fie mai mare sau egală cu 7 ani de închisoare. Noțiunea de „pedeapsă prevăzută de lege”. Lipsa prezentării motivelor care au determinat amânarea aplicării pedepsei. Aplicarea pedepselor complementare și accesorii was last modified: august 12th, 2015 by Alexandru Rîșniță

Recomandări

Abonează-te la newsletter