Condiţiile revirimentului jurisprudenţial

17 feb. 2016
Articol UJ Premium
8 voturi, medie: 1,50 din 58 voturi, medie: 1,50 din 58 voturi, medie: 1,50 din 58 voturi, medie: 1,50 din 58 voturi, medie: 1,50 din 5 (8 votes, average: 1,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1533

Despre

  • Schimbarea jurisprudenţei anterioare a unei instanţe judecătorești
  • Aceste elemente noi pot consta fie într o modificare legislativă, fie în hotărâri ale Curţii de Justiţie a Uniunii Europene sau ale Curţii Europene a Drepturilor Omului

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Condițiile revirimentului jurisprudențial was last modified: februarie 16th, 2016 by Gheorghe-Liviu Zidaru

Recomandări

Despre autori:

Gheorghe-Liviu Zidaru

Gheorghe-Liviu Zidaru

Este doctor în drept, având teza de doctorat cu titlul „Competenţa instanţelor judecătoreşti în dreptul procesual civil şi cel german. Studiu de drept comparat”, elaborată sub îndrumarea domnului prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu, fiind susţinută public în anul 2012 şi distinsă cu calificativul excelent – summa cum laudae.
A mai scris:
Andrea-Annamaria Chiș

Andrea-Annamaria Chiș

Este doctor în Ştiinţe juridice (2012), Facultatea de drept, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, calificativ excelent – summa cum laudae, conducător de doctorat prof. univ. dr. Liviu Pop, profesor emerit.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter