Conferința „Achizițiile publice: Expertiză și legislație pentru protecția sporită a intereselor financiare ale UE”

600       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 11 decembrie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

București

Novotel City Centre, Calea Victoriei, nr. 37B, sector 1

Oficiul European de Luptă Antifraudă organizează în data de 11 decembrie 2015, la Novotel City Center, București, Conferința „Achizițiile publice: Expertiză și legislație pentru protecția sporită a intereselor financiare ale UE”.

Consultați agenda conferinței.

Sursa informației este Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Conferința „Achizițiile publice: Expertiză și legislație pentru protecția sporită a intereselor financiare ale UE” was last modified: decembrie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter