Conferință [Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea la INM”

3568       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea la INM” 📅 10 noiembrie 2016 București [Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea la INM”

Data 10 noiembrie 2016
Locația Aula Magna a Palatului Facultății de Drept a Universității din București

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 noiembrie: Înregistrarea conferinței

Conferința „Admiterea la INM”, organizată de ASD București, a avut loc joi, 10 noiembrie, între orele 14 și 16, în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept a Universității din București.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Vă recomandăm:

Fise de drept penal. Partea generala. Editia a 3-a revazuta si adaugita, cu luare in considerare a O.U.G. nr. 18/2016Fise de drept penal. Partea speciala
Fise de procedura penala. Partea generalaFise de procedura penala. Partea speciala

👍Vezi toate recomandările pentru admiterea la INM 2016

Cine oare dintre noi, studenții la Drept, nu s-a visat niciodată în înaltul turn de fildeș al unui judecător sau ca un perseverent procuror ce susține înfăptuirea justiției? Probabil că toți am avut măcar odată întrevăzută în minte această opțiune profesională atât de dorită. Iar pentru a satisface nevoia stringentă a oricărui student de a lua o decizie în cunoștință de cauză și pentru a putea privi adevărată față a ajungerii în magistratură, Asociația Studenților în Drept vă propune o conferință dedicată admiterii la Institutul Național al Magistraturii. Astfel, îi vom avea ca distinși invitați pe următorii:

dl. Cristi Danileț, judecător și membru CSM
dl. Valerian Cioclei, membru în Comisia de interviuri INM
dl. Tudorel Ștefan, procuror și formator INM
dl. Radu Năstac, auditor de justiție

Sursa informației

Vă recomandăm:

Teste-grila. Drept penal si procedura penalaPachet: Fise de procedura penala. Partea speciala si Partea generala
PACHET: Fise de drept penal, sinteze de drept penal. Partea generala. Teste-grila. Drept penal si procedura penalaPACHET: Fise de drept penal si sinteze de Drept penal. Partea speciala. Teste-grila. Drept penal si procedura penala

👍Vezi și Admitere INM 2016 – Rezultatele definitive

👍Vezi și: Admiterea în justiție 2016 văzută de jud. Cristi Danileț

[Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea la INM” was last modified: noiembrie 25th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter