Conferința anuală a Asociației Internaționale a Barourilor – Viena

769       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

4-9 octombrie 2015

Asociația Internațională a Barourilor (International Bar Association – IBA) 

La conferința din acest an a Asociației Internaționale a Barourilor sunt așteptați să participe peste 6.000 de avocați, aceasta fiind una dintre cele mai mari adunări ale comunității juridice internaționale desfășurate în 2015.

În cadrul conferinței vor avea loc peste 180 de sesiuni de lucru, menite a acoperi toate domeniile de practică relevante pentru juriști din întreaga lume.

Printre oportunitățile oferite participanților se număra posibilitatea acestora de a genera afaceri în colaborare cu cele mai importante firme din orașe-cheie la nivel global, până la 25 de ore de instruire juridică continuă și dezvoltare profesionala continuă, precum și o varietate de funcții sociale, printre care networking-ul și vizitarea principalelor puncte de atracție turistică ale Vienei, prin tururi ale orașului și excursii.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, precum și modalitățile de înscriere, accesați acest link.

 

Conferința anuală a Asociației Internaționale a Barourilor – Viena was last modified: septembrie 9th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter