Conferință Conferința „Avocatura de TOP – aşteptări şi realitate” – 25 aprilie 2016, București

609       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința „Avocatura de TOP – aşteptări şi realitate” – 25 aprilie 2016, București 📅 25 aprilie 2016 București Conferința „Avocatura de TOP – aşteptări şi realitate” – 25 aprilie 2016, București

Data 25 aprilie 2016
Locația

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Asociația Studenților în Drept (ASD) organizează în ziua de luni, 25 aprilie 2015, între orele 12:00-14:00, la Facultatea de Drept, Universitatea din București, în sala Petre Antonescu, Conferința „Avocatura de TOP – așteptări și realitate”.

„Filme, seriale, povești de succes – informații despre ce presupune avocatura la nivel înalt se găsesc din plin. Fie că te-ai decis să devii avocat sau dorești să intri în magistratură, fie că te îndrepți spre o altă profesie juridică, ai deja o impresie despre acest domeniu.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Dacă vrei totuși să descoperi imaginea vieții de avocat fără efectul dramatic al cinematografiei, să afli ce este mit și ce este adevăr sau pur și simplu cauți răspunsuri sincere care să îți ușureze alegerea viitoarei profesii, Asociația Studenților în Drept te invită să participi la conferința Avocatura de TOP – așteptări și realitate, care se va desfășura în data de 25 aprilie, între orele 12:00-14:00, în sala Petre Antonescu. Speaker va fi Ana-Maria Udriște, avocat care a activat în cadrul unor mari case de avocatură înainte de a-și deschide propriul cabinet.

Vă așteptăm cu drag!”

Sursa informației este anunțul publicat de ASD pe facebook (www.facebook.com).

Conferința „Avocatura de TOP – așteptări și realitate” – 25 aprilie 2016, București was last modified: aprilie 21st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter