Conferinţă [Cum a fost] „Aplicarea codurilor fundamentale în Anul Centenarului Marii Uniri”

272       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sâmbătă, 3 februarie, Ateneul Nicolae Bălănescu din Giurgiu a găzduit conferința „Aplicarea codurilor fundamentale în Anul Centenarului Marii Uniri”, organizată de Baroul Giurgiu în colaborare cu Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Prima parte a conferinței a fost alocată discuțiilor de drept penal și procesual penal, unde domnii av. dr. Adrian Mihai Hotca și av. dr. Petruț Ciobanu au discutat despre Dreptul la apărare în actuala legislație penală, Spălarea banilor și evaziunea fiscală, precum și alte subiecte de interes și problematici ridicate de avocații prezenți.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

După o scurtă pauză, lucrările conferinței au continuat cu panelul de drept civil și procedură civilă, răspunsul întrebărilor participanților venind din partea doamnei jud. dr. Roxana Stanciu, precum și din partea domnilor av. dr. Traian Briciu și av. dr. Claudiu Dinu. Între temele abordate amintim „Aspecte cu privire la aplicarea Codului de procedură civilă”, „Judecata în prima instanță și căile de atac”, „Implicații în materia executării silite”, punctele de vedere fiind formulate atât de avocați, cât și de magistrați.


Baroul Giurgiu în colaborare cu Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților organizează sâmbătă, 3 februarie 2018, conferința cu tema „Aplicarea codurilor fundamentale în Anul Centenarului Marii Uniri”.

Evenimentul va avea loc la Ateneul „Nicolae Bălănescu” din Giurgiu, situat pe str. Episcopiei nr. 21.

Redăm, în rândurile următoare, programul integral al conferinței:

Sâmbătă, 3 februarie 2018, Ateneul „Nicolae Bălănescu”, str. Episcopiei nr. 21, Giurgiu

09.00-09.30 – Înregistrarea participanților

Secțiunea de drept penal/procesual penal

09.30-12.30 – Dezbateri pe teme de drept penal și procedură penală

12.30-13.30 – Pauză de masă

Secțiunea de drept civil / procesual civil

13.30-16.30 – Dezbateri pe teme de drept civil și procedură civilă

Prezentarea lectorilor:

Penal și procedură penală:

– Dl. av. dr. Petruț Ciobanu, vicepreședinte al UNBR, responsabil pregătire continuă INPPA – drept public, prodecan al Baroului București;

Temă: Dreptul la apărare în actuala legislație penală.

– Dl. av. dr. Mihai Adrian Hotca, lector INPPA, membru în comisia de elaborare a proiectului legii de punere în aplicare a NCP;

Temă: Spălarea banilor și evaziunea fiscală.

Civil și procedură civilă:

– Dl. av. dr. Traian Cornel Briciu, vicepreședinte UNBR, director INPPA;

– Dl. av. dr. Claudiu Constantin Dinu, responsabil pregătire continuă INPPA – drept privat;

– Dna. jud. dr. Roxana Stanciu, judecător Tribunalul București;

Teme: Aspecte cu privire la aplicarea Codului de procedură civilă. Judecata în prima instanță și căile de atac. Implicații în materia executării silite.

Taxa de participare este de 130 de lei și se poate achita la casieria Baroului Giurgiu sau în contul Baroului RO94RNCB0145037301590001 deschis la B.C.R. – Sucursala Giurgiu, Cod Fiscal 4145861.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați secretariatul Baroului Giurgiu la numerele de telefon: 0246.211.107 sau 0724.674.591.

[Cum a fost] Conferința Baroului Giurgiu și INPPA: „Aplicarea codurilor fundamentale în Anul Centenarului Marii Uniri” was last modified: februarie 6th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter