Conferința „Civic Engagement and the Legacy of President Kennedy”

730       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Luni, 14 decembrie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Palatul Facultății de Drept, Universitatea din București

Sala Stoicescu

Dl. Hans Klemm, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România

Ambasada Statelor Unite ale Americii, în cooperare cu Facultatea de Drept a Universității din București, vă invită să participați la conferința cu tema „Civic Engagement and the Legacy of President Kennedy”, susținută de Excelența Sa, Dl. Hans Klemm, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România.

Evenimentul va avea loc în Sala Stoicescu, Palatul Facultății de Drept – Universitatea din București, în data de 14 decembrie, începând cu ora 11:00.

Conferința se va desfășura în limba engleză.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Conferința „Civic Engagement and the Legacy of President Kennedy” was last modified: decembrie 9th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter