Conferință Expertiza judiciară în România – prezent și viitor

356       1
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Marți, 3 octombrie 2017, Uniunea Profesiilor Liberale din România organizează la Palatul Patriarhiei din București, Aleea Dealul Mitropoliei nr. 25, Sector 4, Conferința cu tema „Expertiza judiciară în România – prezent și viitor.

Scopul Conferinței este acela de a se efectua un schimb de experiență și bune practici privind activitatea de expertiză tehnică judiciară, precum și generarea de idei care să conducă la îmbunătățirea acestei activități în România.

Principalele aspecte care vor fi abordate în cadrul Conferinței se referă la:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– rolul expertizelor în realizarea actului de justiție;
– caracterul multidisciplinar al expertizelor judiciare;
– disfuncționalități constatate în desfășurarea activității de expertiză judiciară;
– relația cu birourile de expertiză judiciară;
– standardele profesionale;
– etica și răspunderea disciplinară;
– onorariile experților;
– calculul prejudiciilor;
– discuții privind oportunitatea și/sau necesitatea modificării și completării O.G. nr. 2/2000 privind organizarea activității de expertiză tehnică judiciară și extrajudiciară.

La Conferință vor participa reprezentanții asociațiilor de profesii liberale, a căror activitate înglobează întocmirea de expertize tehnice judiciare, precum și cei ai autorităților și instituțiilor publice implicate în înfăptuirea și derularea actului de justiție în România.

Lucrările Conferinței vor începe la orele 09:00 și se vor încheia la orele 17:00.

Înregistrarea participanților se va face între orele 08:30-09:00.

Taxa de participare la eveniment este de 300 lei (fiecare asociație profesională, membră UPLR, poate acorda ore de pregătire sau puncte, în conformitate cu normele interne).

Înscrierea la eveniment se va face până la data de 29 septembrie 2017, inclusiv, la tel/fax: 021.312.45.82 sau pe adresa de e – mail: [email protected] completând formularul anexat: DESCARCĂ FORMULARUL!

Conferința cu tema „Expertiza judiciară în România – prezent și viitor” was last modified: septembrie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter