Conferința națională „Efectul de prismă al jurisdicțiilor europene”

780       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința națională „Efectul de prismă al jurisdicțiilor europene” 📅 21 octombrie 2016 Iași Conferința națională „Efectul de prismă al jurisdicțiilor europene”

Data 21 octombrie 2016
Locația Facultatea de Drept, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, Amfiteatrul Matei Cantacuzino.

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Centrul Robertianum de drept privat – Facultatea de Drept, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, în parteneriat cu ARDAE – Asociația română de drept și afaceri europene, organizează conferința „Efectul de prismă al jurisdicțiilor europene”, în data de 21 octombrie 2016, ora 9:00, la Facultatea de Drept, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, Amfiteatrul Matei Cantacuzino.

Sursa informației

Conferința națională „Efectul de prismă al jurisdicțiilor europene” was last modified: septembrie 21st, 2016 by Universul Juridic
Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter