Conferința „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” – Arad 2015

928       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, în colaborare cu Baroul Arad, au organizat conferința cu tema “Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”.

Conferința a avut loc la Hotel Intercontinental din Arad în zilele de se va desfășura în zilele de 27 și 28 martie 2015.

Participanți în cadrul acestui eveniment au fost domnii av. dr. Traian Briciu, av. dr. Claudiu Dinu, av. dr. Mircea Ursuța și exec. jud. Bogdan Dumitrache, care au facut lumină în numeroasele probleme de drept civil și procesual civil, pe de o parte, și domnii av. dr. Bogdan Bulai, av. dr. Mihai Hotca și av. dr. Constantin Duvac, care au dat răspuns numeroaselor întrebări venite pe partea de drept penal și procesual penal.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Acest eveniment a făcut parte din ciclul conferințelor de pregătire profesională continuă organizate de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Conferința „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” – Arad 2015 was last modified: mai 4th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter