Conferința „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” – Sibiu

655       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sibiu
Facultatea de Drept „Simion Barnutiu”

INPPA

în colaborare cu

Baroul Sibiu

INPPA, în colaborare cu Baroul Sibiu, organizează conferința cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” în cadrul Facultății de Drept „Simion Barnutiu” din Sibiu, în data de 21 noiembrie 2015.

8:30-9:00Înregistrarea participanților
 9.00-9.30 Av. dr. Gheorghe Florea, Președintele UNBR, tema: Dreptul avocatului la ”liberă exprimare” între reglementare și realitate
9:30 – 12:30Dezbateri penal și procedură penală
12:30 – 13:30Pauză
13:30 –16:30Dezbateri drept civil și procedură civilă

La dezbateri vor participa:

– avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România;

– conf. univ. dr. avocat Traian Briciu – Facultatea de Drept, Universitatea București, Vicepreședinte UNBR și director INPPA;

– prof.univ.dr. avocat Gheorghiță Mateuț – Facultatea de Drept, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca;

– lect. univ. dr. avocat Constantin Ioan Gliga – Facultatea de Drept, Universitatea Transilvania, formator INPPA;

– lect. univ. dr. avocat Claudiu Constantin Dinu – Facultatea de Drept, Universitatea din București, formator și responsabil pregătire continuă INPPA – drept privat;

– asist. univ. dr. Liviu Zidaru – Judecător, Curtea de Apel București.

Taxa de participare este de 100 de RON și se achită la casieria baroului Sibiu. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați secretariatul baroului Sibiu, la numărul de telefon 0269211669.

Sursa informației este INPPA (www.inppa.ro).

 

Conferința „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” – Sibiu was last modified: noiembrie 19th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter