Conferința „Interferențe între Codul muncii, Legea funcționarilor publici și alte legi speciale” – Târgoviște

810       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 23 octombrie

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Amfiteatrul Institutului de Cercetări al Universității Valahia din Târgoviște,

Str. Aleea Sinaia, nr. 13

Tribunalul Dâmbovița și Centrul de Cercetări în Științe Sociale din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște vă invită să participați, în data de 23 octombrie 2015, la conferința intitulată „Interferențe între Codul muncii, Legea funcționarilor publici și alte legi speciale”.

Sursa informației este Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia (www.drept.valahia.ro).

👍Vezi și: Doamnei Marilena Uliescu și Domnului Mircea Duțu li s-a decernat titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Valahia” din Târgoviște

Conferința „Interferențe între Codul muncii, Legea funcționarilor publici și alte legi speciale” – Târgoviște was last modified: octombrie 13th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter