Conferința „International Arbitration LLM Alumni meets Practitioners. States and State Entities in International Arbitration”

1006       0
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 16 octombrie 2015

ora 9:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sala „Constantin Stoicescu” din cadrul Palatului Facultății de Drept a Universității din București

Facultatea de Drept a Universității din București

Facultatea de Drept a Universității din București organizează a II-a ediție a conferinței: „International Arbitration LLM Alumni meets Practitioners. States and State Entities in International Arbitration”.


Conferința se va desfășura exclusiv în limba engleză.

Pentru înregistrare este nevoie să trimiteți un email de confirmare a participării la adresa [email protected], până la termenul-limită de 12 octombrie 2015.

Participare este gratuită, însă din cauza faptului că locurile sunt limitate, vă recomandăm să vă înregistrați în timp util. Pentru mai multe informații puteți folosi adresa de email indicată mai sus.

Consultați programul conferinței.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Conferința „International Arbitration LLM Alumni meets Practitioners. States and State Entities in International Arbitration” was last modified: septembrie 25th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter