Conferință Conferinţa internaţională: „Cultura Europeană a Drepturilor Omului. Dreptul la fericire”

701       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferinţa internaţională: „Cultura Europeană a Drepturilor Omului. Dreptul la fericire” 📅 15 decembrie 2016 București Conferinţa internaţională: „Cultura Europeană a Drepturilor Omului. Dreptul la fericire”

Data 15 decembrie 2016
Locația Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, Splaiul Unirii 176.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” prin Institutul Internațional pentru Drepturile Omului în colaborare cu partenerii săi din țară și străinătate vă invită la cea de-a IV-a ediție a conferinței internaționale: „Cultura Europeană a Drepturilor Omului. Dreptul la fericire”.

Conferința se va desfășura în perioada 15-17 decembrie 2016.

Comitetul de organizare al conferinței vă invită să participați și să diseminați această informație în rândul colegilor și contactelor profesionale cu preocupări științifice în domeniul tematicii conferinței.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Această manifestare științifică este adresată cadrelor didactice, cercetătorilor și practicienilor din toate domeniile și în mod special din domeniul științelor juridice.

Lucrările conferinței se vor desfășura în plen și pe trei secțiuni, astfel:

Secțiunea I: Repere conceptuale ale dreptului la fericire. O abordare interdisciplinară
Secțiunea a II-a: Rolul și funcțiile dreptului în formarea unor modele de comportament social
Secțiunea a III-a: Dezvoltare economică și bunăstare socială. Relația dintre calitatea vieții și fericire.

 

Termene importante

Transmiterea titlului lucrării, a abstractului (100-150 de cuvinte ) și a cuvintelor cheie (maximum 5) în limbile română și engleză la adresa de e-mail:  [email protected]8 decembrie 2016
Desfășurarea lucrărilor conferința16 decembrie 2016
Transmiterea lucrării in extenso30 martie  2017

 

Informații suplimentare despre organizarea și desfășurarea conferinței, consultați sursa informației.

Conferința internațională: „Cultura Europeană a Drepturilor Omului. Dreptul la fericire” was last modified: noiembrie 29th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter