Conferinţă internațională [UPDATE: Ediția a X-a - Timișoara, 8 iunie 2018] Conferinţa Internaţională a Doctoranzilor şi Studenţilor în Drept – ediţia a IX-a, la Timişoara

902       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[UPDATE: Ediția a X-a – Timișoara, 8 iunie 2018] Conferinţa Internaţională a Doctoranzilor şi Studenţilor în Drept – ediţia a IX-a, la Timişoara 📅 09 iunie 2017 Timişoara [UPDATE: Ediția a X-a – Timișoara, 8 iunie 2018] Conferinţa Internaţională a Doctoranzilor şi Studenţilor în Drept – ediţia a IX-a, la Timişoara

Data 09 iunie 2017
Locația Amfiteatrele Facultăţii de Drept din Timișoara
Taxa 100 EUR

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 februarie 2018: Conferința Internațională a Doctoranzilor și Studenților în Drept – ediția a X-a, la Timișoara, 8 iunie 2018

Potrivit unui anunț, Școala Doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, împreună cu Centrul European de Studii și Cercetări Juridice Timișoara organizează Conferința Internațională a Doctoranzilor și Studenților în Drept – ediția a X-a, la Timișoara, în data de 8 iunie 2018.

Scopul organizării acestui eveniment, unic în România prin specificul său și prin amploarea numărului participanților, este acela de a stimula valorificarea cercetării științifice a doctoranzilor și studenților în drept, facilitând publicarea rezultatelor activității de cercetare, dar și stabilirea de relații de colaborare între facultățile și școlile doctorale de la care provin participanții.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La conferință sunt invitați să participe doctoranzii facultăților de drept din România, precum și cei ai unor facultăți de drept prestigioase din Europa.

Volumul conferinței, cuprinzând lucrările doctoranzilor, urmează să fie publicat la Editura Universul Juridic, care îi va garanta înalta ținută științifică și grafică, și să fie oferit participanților cu ocazia manifestării. Totodată, volumul va fi transmis de către organizatori tuturor bibliotecilor facultăților de la care provin autorii.

Lucrările pot fi redactate în limba română sau în limba engleză. Lucrările prezentate spre publicare de doctoranzi trebuie să fie avizate din punct de vedere științific de către conducătorii de doctorat ai acestora.

Calendar:

15 aprilie 2018: Înregistrarea participanților (rezumatul, textul integral al lucrării și dovada plății taxei de participare)

30 aprilie 2018: Confirmarea de către organizatori a înregistrării și publicării lucrării

31 mai 2018: Publicarea programului conferinței

8 iunie 2018: Conferința și lansarea volumului conferinței

Sursa informației


Conferința Internațională a Doctoranzilor și Studenților în Drept – ediția a IX-a, la Timișoara

Școala Doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, împreună cu Centrul European de Studii și Cercetări Juridice Timișoara, organizează Conferința Internațională a Doctoranzilor și Studenților în Drept – ediția a IX-a, la Timișoara, în data de 9 iunie 2017.

Scopul organizării acestei manifestări, unică în România prin specificul ei și prin amploarea numărului participanților, este acela de a stimula valorificarea cercetării științifice a doctoranzilor și studenților în drept, facilitând publicarea rezultatelor activității de cercetare, dar și stabilirea de relații de colaborare între facultățile și școlile doctorale de la care provin participanții.

La conferință sunt invitați să participe doctoranzii facultăților de drept din România, precum și cei ai unor facultăți de drept de prestigiu din Europa.

Volumul conferinței, cuprinzând lucrările doctoranzilor, urmează să fie publicat la Editura Universul Juridic, care îi va garanta înalta ținută științifică și grafică, și să fie oferit participanților cu ocazia manifestării. Totodată, volumul va fi transmis de către organizatori tuturor bibliotecilor facultăților de la care provin autorii.

Începând cu anul 2013, conferința cuprinde și o secțiune destinată studenților în drept, la care sunt invitați să participe studenții de la ciclul de licență și masterat ai Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, interesați în prezentarea rezultatelor cercetării științifice întreprinse cu ocazia elaborării lucrărilor de licență și disertație, a participării la concursuri de specialitate sau la proiecte de cercetare colective sau individuale. Cele mai bune lucrări prezentate de studenții Facultății de Drept din Timișoara vor fi selectate și publicate în revista Analele Universității de Vest din Timișoara – Seria Drept, suplimentul anual Revista Studenților.

Lucrările pot fi redactate în limba română sau în limba engleză. Lucrările prezentate spre susținere trebuie să fie avizate din punct de vedere științific de către conducătorii de doctorat, respectiv de către coordonatorii lucrărilor de licență și disertație sau de către cadrele didactice din specialitatea corespunzătoare temei lucrării.

Data limită pentru înregistrarea la conferință este 26 martie 2017, iar termenul pentru transmiterea textului integral al lucrării, conform celor precizate în informațiile alăturate, este 23 aprilie 2017.

Fișa de participare la conferință cuprinde mai multe detalii de natură administrativă. Organizatorii adresează doritorilor rugămintea de a-și confirma participarea prin trimiterea formularului de înscriere și a dovezii de achitare a taxei de participare la adresa [email protected], până la data de 26 martie 2017.

Programul orientativ

Vineri, 9 iunie 2017

9.00 – 9.30      Înregistrarea participanților (primirea mapelor, a programului și a volumului conferinței)

9.30 – 10.00    Deschiderea lucrărilor conferinței

10.00 – 13.00  Lucrări pe secțiuni

13.00 – 14.00 Prânz

14.00 – 18.00 Lucrări pe secțiuni

18.00 – 18.30 Închiderea lucrărilor conferinței

[UPDATE: Ediția a X-a – Timișoara, 8 iunie 2018] Conferința Internațională a Doctoranzilor și Studenților în Drept – ediția a IX-a, la Timișoara was last modified: februarie 13th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter