Conferință Conferința internațională „Eficienţa normelor juridice”

445       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința internațională „Eficienţa normelor juridice” 📅 27 mai 2016 Cluj-Napoca Conferința internațională „Eficienţa normelor juridice”

Data 27 mai 2016
Locația

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 27 mai 2016, Facultatea de Drept a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” organizează a V-a ediție a conferinței internaționale „Eficiența normelor juridice”.

Parteneri în organizarea evenimentului sunt Institutul Român pentru Drepturile Omului, Institutul de Istorie „George Barițiu” al Academiei Române, Colegiul Medicilor Cluj, Societatea Autorilor și Editorilor Români de Opere Științifice, Asociația Științifică de Dreptul Proprietății Intelectuale, Institutul de Științe Administrative al Republicii Moldova, Asociația Română de Științe Penale, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Eco Foundation Romania XXI, INPPA Cluj, Asociația „Alumni Drept Cantemir Cluj”.

Parteneri media: Universul Juridic, Revista „Fiat Iustitia”, Clujust, Juridice.ro.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În cadrul conferinței sunt organizate două workshop-uri:

  • Workshop 1 Dreptul sănătății
  • Workshop  2 Performativitate și/sau proprietate intelectuală

Mai multe informații privind conferința pot fi accesate la următoarea adresă: http://www.dimitriecantemir.ro/Conferinta_2016/index.php

Conferința internațională „Eficiența normelor juridice” was last modified: mai 27th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter