Conferința internațională „Europenizarea dreptului administrativ”

26 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 819
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În zilele de 13 și 14 mai, orașul Cluj-Napoca a fost gazda unui eveniment de marcă dedicat dreptului administrativ. Este vorba de conferința internațională cu tema “Europenizarea dreptului administrativ și codificarea procedurii administrative”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Evenimentul a fost organizat de Universitatea “Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Facultatea de Drept, Școala Doctorală de drept, Centrul de Studii privind Buna Guvernare și E.L.S.A. Cluj-Napoca, în parteneriat cu Centrul de studii de Drept European, Editura Universul Juridic și Juridice.ro.

Conferința s-a bucurat de participarea a numeroase personalități ale lumii dreptului administrativ european, între care îi amintim pe Paul Craig (University of Oxford), Herwig C.H. Hofmann (University of Luxembourg), Jacques Ziller (University of Pavia), Diana-Urania Galetta (University of Milan), Giacinto della Cananea (University of Tor Vergata – Roma).

De asemenea, în deschiderea lucrărilor au luat cuvântul prof. univ. dr. Florin Streteanu (Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității “Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca), prof. univ. dr. Călin Hințea (Decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai) și prof. univ. dr. Dacian Cosmin Dragoș (Co-Director al Centrului de Studii privind Buna Guvernare).

Cea de-a doua zi a dezbaterilor a debutat cu discursul domnului Vasile Sebastian Dîncu, Vice-Prim Ministru al României și Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, după care conferința a continuat pe paneluri.

În cadrul acestora au participat judecători, cadre didactice, practicieni și teoreticieni ai dreptului, între care amintim: prof. univ. dr. Dana Tofan (Facultatea de Drept a Universității din București), lect. univ. dr. Mircea Ursuța (Facultatea de Drept a Univresității din Oradea, lector INPPA), lect. univ. dr. Horațiu Radu (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași), av. Ovidiu Joița (Baroul Brașov), av. Tudor Chiuariu (Baroul București), prof. univ. dr. Mihai Șandru (Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir), jud. Eugenia Marin (Înalta Curte de Casație și Justiție), prof. univ. dr. Simina Tănăsescu (Facultatea de Drept a Universității din București) și mulți alții.

Conferința internațională „Europenizarea dreptului administrativ” was last modified: mai 25th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter