Conferință Conferința internațională „Rolul magistraților asistenți în jurisdicția Curții Constituționale”

548       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința internațională „Rolul magistraților asistenți în jurisdicția Curții Constituționale” 📅 31 - 01 iunie 2016 Timișoara Conferința internațională „Rolul magistraților asistenți în jurisdicția Curții Constituționale”

Data 31 - 01 iunie 2016
Locația Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Drept
Taxa 200 RON

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 


În perioada 31 mai – 1 iunie 2016, Curtea Constituțională a României va organiza Conferința internațională „Rolul magistraților asistenți în jurisdicția Curții Constituționale”. La această manifestare vor participa reprezentați din 27 de state, precum și reprezentanți ai Curții de Justiție a Uniunii Europene și ai Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Conferința internațională „Rolul magistraților asistenți în jurisdicția Curții Constituționale” was last modified: iunie 3rd, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter