Conferința „L’organisation française du contentieux devant les juridictions européennes”

617       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„L’organisation française du contentieux devant les juridictions européennes”

 

Marți, 2 iunie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

ora 15:30

Facultatea de Drept a Universității București,

Amfiteatrul Basilescu


 
Conferința va fi prezentată de domnul Géraud Sajust de Bergues d’Escalup, director adjunct pentru Dreptul UE și Drept Economic Internațional în cadrul Diviziei Afacerilor Juridice din Ministerul Afacerilor Externe al Franței.

 

Conferința „L’organisation française du contentieux devant les juridictions européennes” was last modified: mai 29th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter