Conferința „Master în străinătate – limita dintre sacrificiu şi beneficiu” – 7 aprilie 2016, București

408       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 7 aprilie 2016

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București,

Sala Petre Antonescu

Invitații speciali vor fi Raluca Papadima, Ștefan Dinu și Vlad Peligrad.

Te gândești deja la o carieră juridică în țară, însă totodată plănuiești ca în viitor să studiezi în străinătate? Îți place să te adaptezi situațiilor noi, ești încântat să abordezi o nouă metodă de lucru, un sistem diferit de evaluare și de raționament? În același timp ai rețineri în ceea ce privește sistemul competitiv de selecție și de eventualele eforturi de familiarizare cu un nou stil de viață?

Dacă da, atunci ai nevoie de timp și energie. Și de puțin ajutor din partea celor mai experimentați.

În acest sens, pentru a fi în fața avantajelor și dezavantajelor unui studiu în străinătate, cum sunt aspectele dezvoltării personale, pe de o parte, și inconvenientele imediate, pe de altă parte, Asociația Studenților în Drept îți propune să participi la Conferința „Master în străinătate – limita dintre sacrificiu și beneficiu”. Aceasta va avea loc pe 7 aprilie, orele 12:00 – 14:00, în sala Petre Antonescu. Invitații speciali vor fi Raluca Papadima, Ștefan Dinu și Vlad Peligrad.

La o primă privire, studiul în străinătate poate reprezenta atât o experiență academică uimitoare, cât și una cu numeroase beneficii pe care integrarea într-o altă cultură le aduce implicit. Însă ideea de a pleca din țară pentru a studia poate fi un demers împovărător pentru alții. Într-un sens restrâns, studiul în străinătate este un proces în care rezultatele sunt vizibile în timp, fiind astfel plasat la limita dintre sacrificiu și beneficiu.

Există și posibilitatea de a studia în străinătate pentru un întreg semestru sau an, care ne-ar ajuta să înțelegem, de exemplu, înscrierea la un master în altă țară. De aceea, este important să descoperim din timp ceea ce se potrivește caracterului și modului nostru de învățare.

Sursa informației este evenimentul creat de ASD-UB pe facebook (www.facebook.com).

Conferința „Master în străinătate – limita dintre sacrificiu și beneficiu” – 7 aprilie 2016, București was last modified: martie 31st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter