Conferința „Medierea pentru judecători şi procurori”

617       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

22-23 octombrie

Dr. Zeno Daniel Șuștac

Dr. Simona Vlădica

În perioada 22 – 23 octombrie 2015, la Hotel Royal București, va avea loc Conferința „Medierea pentru judecători și procurori”, la care vor participa dr. Zeno Daniel Șuștac, vicepreședintele Consiliului de Mediere, cu tema „Privire de ansamblu asupra medierii” și dr. Simona Vlădica – reprezentant al Consiliului de Mediere în relația cu sistemul judiciar pe lângă Curtea de Apel București – cu tema „Medierea – aspecte procedurale, anterior și ulterior sesizării instanței civile și/sau penale”.

Conferința este organizată în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale/Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges”, implementat de CSM, în calitate de Promotor de Proiect, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Proiectul are ca obiectiv general susținerea sistemului judiciar prin asigurarea resurselor financiare necesare unei formări profesionale adecvate a judecătorilor și procurorilor în domeniul noilor coduri, jurisprudenței CEDO, eticii și deontologiei profesionale, managementului judiciar,  precum și consolidarea capacității instituționale a CSM, INM, SNG, Inspecției Judiciare și Ministerului Public prin furnizarea echipamentelor necesare bunei desfășurări a activităților specifice.

La acest eveniment vor participa reprezentanți ai Consiliului Superior al Magistraturii – Promotor de Proiect – ai Consiliului de Mediere, Institutului Național al Magistraturii, Școlii Naționale de Grefieri, precum și judecători, procurori, grefieri și avocați.

Consultați agenda conferinței.

Sursa informației este anunțul publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Conferința „Medierea pentru judecători și procurori” was last modified: octombrie 20th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter