Conferința Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă”

760       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă” 📅 12 iulie 2016 București Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă”

Data 12 iulie 2016
Locația Palatul CCIB din Str. Ion Ghica nr. 4, et. 2

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Confederația patronală Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR 1903) în colaborare cu Centrul de Mediere al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), Consiliul de Mediere (CdM) și cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice organizează conferința cu tema

„Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă”.

Evenimentul va avea loc marți, 12 iulie 2016, la Palatul CCIB din Str. Ion Ghica nr. 4, et. 2, (vis-a-vis de BNR) între orele 10:00 și 13:00. Înregistrarea participanților va începe la ora 9:30.

Conferința se adresează mediatorilor, angajatorilor, dar și angajaților și se înscrie în sfera preocupărilor constante ale Camerei bucureștene vizând promovarea în rândul comunității de afaceri a avantajelor medierii – costuri reduse, rezolvare rapidă a disputelor și soluție „win-win”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Evenimentul va fi deschis de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București și va beneficia de prezența dl. Ioan Cezar Corâci, președintele Uniunii Generale a Industriașilor UGIR 1903, a dl. Mugur Mitroi, președintele Consiliului de Mediere și a dl. Danteș Bratu, reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Organizatorii își propun ca, în urma prezentărilor susținute de specialiștii invitați și a dezbaterilor privind soluționarea conflictelor de muncă, să rezulte un material-document care să promoveze procesul de mediere ca soluție alternativă de rezolvare a litigiilor de muncă, atât în fața instanțelor judecătorești, cât și în fața membrilor, ca serviciu de care aceștia pot beneficia pentru a-și rezolva rapid și eficient problemele din domeniul resurselor umane.

Cu speranța ca acest eveniment răspunde intereselor dumneavoastră, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de 4 iulie 2016, la adresele de e-mail: [email protected] și [email protected].

Sursa informației

Conferința „Metode alternative de soluționare a conflictelor de muncă” was last modified: iulie 8th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter