Conferinţa „Modificarea Codului de procedură civilă prin Legea nr. 17/2017”, în data de 4 aprilie 2017, la Iași

4 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 426

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Cercul de Procedură Civilă „Eugen Herovanu” al Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” organizează conferința cu tema: „MODIFICAREA CODULUI DE PROCEDURĂ CIVILĂ PRIN LEGEA NR. 17/2017”.

Conferința va fi susținută de: Judecător Tudor Gurban, Judecătoria lași, Lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț.

👍Vezi și: Analiza ultimelor modificări aduse în materia procedurii civile și a executării silite, în special, prin Legea nr. 17/2017

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Aceasta se adresează studenților Facultății de Drept, dar este deschisă tuturor persoanelor interesate de domeniul procedurii civile și executării silite.

👍Vezi și: Caracterul executoriu al contractelor de credit și al contractelor de asistență juridică: reafirmarea evidenței prin negarea atribuirii apocrife

Conferința va avea loc marți, 4 aprilie 2017, ora 18, Amf. Matei Cantacuzino (III9).

Conferința „Modificarea Codului de procedură civilă prin Legea nr. 17/2017”, în data de 4 aprilie 2017, la Iași was last modified: aprilie 4th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter