Reflecții asupra Conferinței Naționale a Mediatorilor – „10 ani de mediere în slujba Drepturilor Omului” – 27 mai 2016, București

902       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Reflecții asupra Conferinței Naționale a Mediatorilor – „10 ani de mediere în slujba Drepturilor Omului” – 27 mai 2016, București 📅 27 mai 2016 București Reflecții asupra Conferinței Naționale a Mediatorilor – „10 ani de mediere în slujba Drepturilor Omului” – 27 mai 2016, București

Data 27 mai 2016
Locația Parlamentul României

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 27.05.2016, la Parlamentul României¸ a avut loc Conferința Națională a Mediatorilor, organizată de Consiliul de Mediere în parteneriat cu Comisia pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități din Senatul României.

Ca toate soluțiile alternative de rezolvare a litigiilor, medierea nu s-a impus imediat și s-a lovit de dificultăți de punere în practică. E greu să găsești soluții și să ai rezultate atunci când te lovești de ostilități. Am convingerea că evenimentul de astăzi, ce marchează zece ani de la publicarea Legii 192, reprezintă și conștientizarea instituțiile statului de necesitatea dialogului și promovarea medierii ca liant social”, a declarat Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliului de Mediere.

La Conferință au participat organele de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor (CPM) și reprezentanții CPM de pe lângă Curțile de Apel, dar și persoane publice care au contribuit la promovarea medierii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

„Medierea este soluția SMART a secolului XXI. Are impedimentul de a nu avea dezavantaje”, a completat Zeno Șuștac, vicepreședintele Consiliului de Mediere.

Sursa informației


Vineri, 27 mai 2016

între orele 8.30 -13.30

București

Parlamentul României, sala Avram Iancu

Consiliul de Mediere

în parteneriat cu

Comisia pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități din Senatul României.

În data de 27.05.2016, între orele 8:30-13:30, Consiliul de Mediere organizează Conferința Națională a Mediatorilor – „10 ani de mediere în slujba Drepturilor Omului”.

Evenimentul va avea loc în București, la Parlamentul României, sala Avram Iancu și se va desfășura în parteneriat cu Comisia pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități din Senatul României.

Vor fi invitați „ambasadori ai medierii” și vor participa organele de conducere ale corpului profesional al mediatorilor (CPM) și reprezentanții CPM de pe lângă Curțile de Apel. Participarea este gratuită și se acordă 5 puncte profesionale.

Confirmările se fac la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 30 aprilie 2016. Pentru accesul în clădirea Parlamentului este necesar să fie comunicate seria și numărul actului de identitate.

Programul orientativ

08:30-09.00:
– Înregistrarea participanților și welcome coffee
09:00-11.00:
– Deschiderea lucrărilor de către președintele Consiliului de Mediere
– Mesajele din partea partenerilor și invitaților
11:00-11.30:
– Coffee break
11:30-13.30:
– Prezentarea rapoartelor de către reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor
– Întrebări și răspunsuri / dezbateri
13:30:
– Închiderea lucrărilor Conferinței

Sursa informației este Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).
Reflecții asupra Conferinței Naționale a Mediatorilor – „10 ani de mediere în slujba Drepturilor Omului” – 27 mai 2016, București was last modified: mai 31st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter