Conferință Conferinţa naţională „Dreptul şi justiţia într-o epocă a provocărilor”

870       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferinţa naţională „Dreptul şi justiţia într-o epocă a provocărilor” 📅 21 - 31 octombrie 2016 Iași Conferinţa naţională „Dreptul şi justiţia într-o epocă a provocărilor”

Data 21 - 31 octombrie 2016
Locația Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept organizează cu ocazia Zilelor Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, 21-31 octombrie 2016, Conferința națională „Dreptul și justiția într-o epocă a provocărilor”.

Conferința va fi organizată pe patru secțiuni, asigurând un cadru pentru dezbateri pe teme actuale din spațiul științelor juridice, astfel, secțiunea de Științe penale, cu subtema Transformări legislative și adaptări jurisprudențiale în științele penale; secțiunea de Drept privat, cu subtema Stabilitate și reformă în dreptul privat, secțiunea de Drept public: Reforma administrației și statul de drept, secțiunea de Drept internațional și european: Ordinea juridică internațională și europeană în fața provocărilor contemporane.

Sunt invitați să participe la conferință membrii comunității academice naționale și internaționale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Un rezumat în engleză al comunicări se va transmite pe adresa de email: [email protected], cu termen pe data de 1 octombrie 2016.

Textul integral ale comunicărilor se va transmite pe adresa de email: [email protected], cu termen pe data de 10 octombrie 2016. Condițiile de redactare sunt disponibile aici.

Textele acceptate spre susținere vor fi publicate în Tomul LXII (2016), nr. 2 al Analelor Științifice ale Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria Științe juridice, indexate BDI.

Evenimentul este coordonat de către prof. univ. dr. Tudorel Toader (Rectorul Universității „Al.I. Cuza” din Iași, România) și lect. dr. Septimiu Vasile Panainte (decanul Facultății de Drept).

Conferința națională „Dreptul și justiția într-o epocă a provocărilor” was last modified: august 31st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter