Conferință „Noutăţi în dreptul Uniunii Europene - ediţia a VI-a”

475       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința: „Noutăţi în dreptul Uniunii Europene – ediţia a IV-a” 📅 07 iunie 2017 București Conferința: „Noutăţi în dreptul Uniunii Europene – ediţia a IV-a”

Data 07 iunie 2017
Locația Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, Sala Constantin Stoicescu

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Societatea Civilă de Avocați Stoica & Asociații, Facultatea de Drept a Universității București și Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene vă invită la conferința „Noutăți în dreptul Uniunii Europene – ediția a IV-a”, care va avea loc miercuri, 7 iunie 2017, între orele 9.00 și 18.00, la Facultatea de Drept a Universității din București, Sala Constantin Stoicescu.

Invitați speciali:

– Prof. Univ. Dr. Vlad Constantinesco,  Universitatea din Strasbourg;
-Conf. Univ. Dr. Anne Rigaux, Școala de drept de la Sorbonne, Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne;
-Prof. Univ. Dr. Denys Simon, Școala de drept de la Sorbonne, Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne;
-Géraud Sajust de Bergues d’Escalup, Consilier de stat, Paris;
-Sever Voinescu, avocat și publicist;
-Valentin Lazea, economist șef, Banca Națională a României.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Agenda evenimentului:

RSVP pană pe 30 mai la [email protected]

Precizăm că nu se percepe taxă de participare la conferință, iar locurile, fiind limitate, se vor ocupa în ordinea confirmării participării.

Conferința: „Noutăți în dreptul Uniunii Europene – ediția a IV-a” was last modified: iunie 7th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter