Conferință Conferința profesională a Baroului Constanța – „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”

601       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința profesională a Baroului Constanța – „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” 📅 28 mai 2016 Constanța Conferința profesională a Baroului Constanța – „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”

Data 28 mai 2016
Locația Sala Prestige a Hotelului Ibis, str. Mircea cel Bătrân nr. 39B-41

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Constanța, în colaborare cu Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Editura Universul Juridic, organizează conferința cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 mai, la Sala Prestige a Hotelului Ibis din Constanța.

 Se acordă 10 puncte de pregătire profesională continuă

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Conferința se va desfășura conform următorului program:

9.00 – 09.30 – Înregistrarea participanților.

09.30 – 12.30 – Dezbateri civil și procedură civilă.

12.30 – 13.30 – Pauză de masă.

13.30 – 16.30 – Dezbateri penal și procedură penală.

Prezentarea vorbitorilor:

Civil și procedură civilă:

  • Domnul av. dr. Traian Briciu – Vicepreședinte al U.N.B.R., Director al I.N.P.P.A., prof. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București.
  • Doamna Roxana Stanciu – Judecător Tribunalul București
  • Domnul av. dr. Claudiu Constantin Dinu – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Bucuresti, lector INPPA, responsabil pregătire continuă INPPA – drept privat.
  • Domnul Bogdan Dumitrache – executor judecătoresc, membru în comisia de elaborare a NCC, în comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare a NCC și în comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare a NCPC, formator INM.

Penal și procedură penală:

  • Domnul av. dr. Aurel Ciobanu – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Bucuresti, lector INPPA, consilier UNBR.
  • Domnul av. dr. avocat Mihai Adrian Hotca – prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu, formator INPPA.
  • Doamna av. Anca Nicchi, Decan al Baroului Harghita, formator INPPA.
  • Domnul av. dr. Petruț Ciobanu – Vicepreședinte al U.N.B.R., lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Bucuresti, lector INPPA, responsabil pregătire continuă INPPA – drept public.
Conferința profesională a Baroului Constanța – „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” was last modified: mai 26th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter