Conferință Conferința „Red business conference: Abuzul în Serviciu Reloaded”

889       0
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința „Red business conference: Abuzul în Serviciu Reloaded” 📅 27 iulie 2016 București Conferința „Red business conference: Abuzul în Serviciu Reloaded”

Data 27 iulie 2016
Locația CCIR Business Center, Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza, Bd. Octavian Goga nr. 2

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Baroului București anunță avocații interesați că miercuri, 27 iulie 2016, între orele 15:00-19:00, la CCIR Business Center, Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza, va avea loc Conferința „Red business conference: Abuzul în Serviciu Reloaded”.

Evenimentul este organizat de Societatea de Științe Juridice în parteneriat cu Baroul București, cu susținerea Camerei de Comerț și Industrie a României.

În cadrul conferinței vor fi discutate efectele Deciziei Curții Constituționale nr. 405 din 15 iunie 2016, prin care s-a admis excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 246 din Codul penal din 1969, ale art. 297 alin. (1) din Codul penal și ale art. 132 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Experți invitați [ordine alfabetică]:

– Av. prof. univ. dr. Mihai Hotca, Managing Partner Hotca & Asociații

– Av. Augustin Zăbrăuțanu, Managing Partner Zăbrăuțanu Popescu & Asociații

Moderator:

– Proc. Alexandra-Mihaela Șinc, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Participarea avocaților membri ai Baroului București este creditată cu 4 puncte de pregătire profesională.

Nu se percepe taxă de participare.

Sursa informației

Conferința „Red business conference: Abuzul în Serviciu Reloaded” was last modified: august 19th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter