Conferința „Rolul Consiliului Concurenței în implementarea politicilor de concurență ale Uniunii Europene” – București

767       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Marți, 17 noiembrie 2015, ora 18:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept, Universitatea din București

Aula Magna

Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței

Marți, 17 noiembrie 2015, ora 18:00, va avea loc în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept, Universitatea din București, conferința susținută de domnul Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței, adresată studenților și masteranzilor Facultății, având ca temă rolul Consiliului Concurenței în implementarea politicilor de concurență ale Uniunii Europene.

Conferința este organizată de Centrul de Studii în Dreptul Concurentei și Centrul de Drept Constituțional și Instituții Politice ale Facultății de Drept, Universitatea din București.

Înscrierile se fac trimițănd un email (pentru fiecare participant) la adresa co[email protected], până în data de 15 noiembrie 2015.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universtății din București (www.drept.unibuc.ro).

Conferința „Rolul Consiliului Concurenței în implementarea politicilor de concurență ale Uniunii Europene” – București was last modified: noiembrie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter