Conferință Conferința internațională „Rolul judecătorilor naţionali în aplicarea regulilor europene de concurenţă şi cooperarea dintre autorităţile reglementatoare şi actorii judiciari”

588       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința internațională „Rolul judecătorilor naţionali în aplicarea regulilor europene de concurenţă şi cooperarea dintre autorităţile reglementatoare şi actorii judiciari” 📅 19 - 20 mai 2016 Sinaia Conferința internațională „Rolul judecătorilor naţionali în aplicarea regulilor europene de concurenţă şi cooperarea dintre autorităţile reglementatoare şi actorii judiciari”

Data 19 - 20 mai 2016
Locația Hotel Rina
Taxa 180 euro

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conferința internațională în domeniul dreptului concurenței cu tema „Rolul judecătorilor naționali în aplicarea regulilor europene de concurență și cooperarea dintre autoritățile reglementatoare și actorii judiciari” va avea loc în perioada 19-20 mai 2016, în Sinaia, la Hotel Rina, au anunțat Freedom House și Baroul București.

Lectorii conferinței sunt:
– Reprezentant al Consiliului Concurenței din România,
– Valentin TRIF, Procuror, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism,
– Gabriela BOGASIU, Judecător, Înalta Curte de Casație și Justiție,
– Cristina BUTACU, Formator, Institutul Național al Magistraturii,
– Georgeta DINU, Partener Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen,
– Gianluca SEPE, Director de departament, Autoritatea Italiană de Concurență,
– Francesco Liberatore, Asociat Jones Day,
– Santiago SOLDEVILA, Judecător, Secția Contencios-Administrativ, Înalta Curte Națională.

Traducerea română-engleză și engleză-română va fi asigurată de către organizatori.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Programul este compus din trei conferințe internaționale specializate în domeniul legii concurenței, care aduc împreună judecători, consilieri juridici și experți specializați în acest domeniu (în special în aplicarea privată a legilor UE de concurență, procese de achiziții publice, litigii în concurență, exercitarea controlului asupra fuziunilor, ajutor de stat).

Conferința este parte a proiectului Improving the enforcement of competition rules in Romania: Specialised conferences for European Judges, co-finanțat de Comisia Europeană, Directorate General for Competition. La acest eveniment vor participa lectori din România, dar și din străinătate, grupul țintă fiind judecători români, alături de experți instituționali și membri ai mediului academic.

Avocații membri ai Baroului București care se vor înscrie în urma vizualizării anunțului de pe site-ul Baroului vor beneficia de o reducere de 15%  (153 euro față de 180 euro – preț complet), cu condiția ca aceștia să menționeze explicit înscrierea prin intermediul Baroului București.

Contact: Alexandru Popescu, [email protected], 0731.909.909.

Sursele informației: Freedom House și Baroul București

Conferința internațională „Rolul judecătorilor naționali în aplicarea regulilor europene de concurență și cooperarea dintre autoritățile reglementatoare și actorii judiciari” was last modified: iulie 7th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter