Conferință Conferința „Rolul judecătorului național în aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului – ipostaze în procesul civil”

523       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința „Rolul judecătorului național în aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului – ipostaze în procesul civil” 📅 02 noiembrie 2016 Iași Conferința „Rolul judecătorului național în aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului – ipostaze în procesul civil”

Data 02 noiembrie 2016
Locația Univesitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Aula Paul Demetrescu

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului din data de 27 octombrie 2016, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează la data de 2 noiembrie 2016, ora 16:00, în Aula Paul Demetrescu, conferința de lansare a Cercului de Procedură Civilă „Eugen Herovanu”, cu tema „Rolul judecătorului național în aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului – ipostaze în procesul civil”, susținută de doamna judecător dr. Beatrice Ramașcanu, formator la INM.

În deschiderea conferinței, cuvantul îî va fi dat domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Conferința va fi moderată de domnul lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț, coordonatorul cercului, și se va bucura de prezența domnului lect. univ. dr. Dan Constantin-Mâță. Sunt invitați toți membrii comunității academice, precum și profesioniștii interesați de problematica dreptului procesual civil.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Conferința „Rolul judecătorului național în aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului – ipostaze în procesul civil” was last modified: octombrie 31st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter