Conferinţa „Săptămâna Internaţională a Justiţiei Restaurative” – București

706       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

18 noiembrie 2015.

între orele 14:00-18:30

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

 Facultatea de Drept, Universitatea din București,

Sala Stoicescu

 Asociația Colegiul Mediatorilor, membru al European Forum for Restorative Justice, în colaborare cu Universitatea București, Facultatea de Drept și Institutul de Sociologie al Academiei Române – Laboratorul „Violență și Criminalitate. Mediere și Prevenire”

În perioada 15-22 noiembrie 2015, țări din întreaga lume marchează „Săptămâna Internațională a Justiției Restaurative”, în scopul creșterii gradulului de conștientizare a specialiștilor din sistemul justiției penale și a publicului cu privire la utilizarea medierii dintre victimă și infractor, ca modalitate alternativă sau complementară de soluționare a conflictelor.

Asociația Colegiul Mediatorilor, membru al European Forum for Restorative Justice, în colaborare cu Universitatea București, Facultatea de Drept și Institutul de Sociologie al Academiei Române – Laboratorul „Violență și Criminalitate. Mediere și Prevenire” se alătură șirului de evenimente organizate de instituții de învățământ superior, de cercetare și mediatori din Europa, prin organizarea Conferinței „Săptămâna Internațională a Justiției Restaurative” în ziua de 18 noiembrie 2015, între orele 14:00-18:30, în sala Stoicescu a Facultății de Drept din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46.

La acest eveniment, organizat pentru prima oară în România, sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor din sistemul justiției penale – polițiști, procurori, judecători, consilieri de probațiune, funcționari din sistemul penitenciar, avocați, cadre didactice universitare, studenți ai facultăților de drept și mediatori.

Prin prezentarea unei medieri simulate, bazată pe un caz real, participanții la conferință vor avea posibilitatea de a urmări modul de desfășurare a ședințelor de mediere – separate și comune – între părțile unui conflict de natură penală, de a pune întrebări și primi răspunsuri cu privire la etapele și efectele medierii.

Pentru detalii și înscriere, în limita locurilor disponibile (pentru mediatori au prioritate membri Asociației profesionale Colegiul Mediatorilor), persoana de contact este Ana Bălan, coordonatorul proiectului, e-mail [email protected]

Sursa informației este Tablou Mediatori (www.tabloumediatori.ro).

Conferința „Săptămâna Internațională a Justiției Restaurative” – București was last modified: noiembrie 9th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter