Conferință Conferinţa studenţească anuală „CONSTANT”

662       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferinţa studenţească anuală „CONSTANT”, ediţia a VI-a – 22-23 aprilie 2016, Bucureşti 📅 22 - 23 aprilie 2016 București Conferinţa studenţească anuală „CONSTANT”, ediţia a VI-a – 22-23 aprilie 2016, Bucureşti

Data 22 - 23 aprilie 2016
Locația Campusul Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 185, Sector 4

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CONSTANT 2016, Conferința Studențească Anuală “Nicolae Titulescu” se desfășoară în campusul Universității „Nicolae Titulescu” din București, Calea Văcărești, nr. 185, Sector 4, în zilele de 22 și 23 aprilie 2016.

Conferința studențească anuală „CONSTANT”, manifestare cu caracter internațional, organizată de Universitatea „Nicolae Titulescu” din București și Universitatea din Miskolc, Ungaria, în parteneriat cu Fundația de Drept și Relații Internaționale „Nicolae Titulescu”, Asociația Studenților Universității Nicolae Titulescu (ASUNT) și Editura Universității „Nicolae Titulescu” din București, reprezintă o oportunitate pentru studenți și masteranzi de a elabora și prezenta studii în domenii interdisciplinare (științe juridice, științe economice și științe sociale și administrative), de a se integra în societatea cunoașterii, caracterizată, printre altele, de necesitatea existenței unor manifestări științifice de profil.

Dintr-o altă perspectivă, CONSTANT constituie un motiv de consolidare a relației fundamentale profesor-student, maestru-discipol, în jurul căreia se clădește mare parte a lumii universitare. Studentul are nevoie de cunoașterea profesorului. În egală măsură, profesorul are nevoie (și este dator) să ofere cunoaștere, să ghideze tânărul cercetător în studiul necesar întocmirii unei lucrări științifice.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Prin participarea la CONSTANT, urmare a procesului de recenzare efectuat de comitetul științific constituit, studenții și masteranzii înregistrați vor avea posibilitatea de a publica studiile elaborate în CONSTANT-eBook, proceeding editat de editura Universității „Nicolae Titulescu” București. CONSTANT se va desfășura în limba română și limba engleză (textele expediate vor fi redactate în limba română).

CALL FOR PAPERS

Studenții și masteranzii interesați să participe la lucrările CONSTANT 2016 sunt invitați să trimită studii în domeniile de interes (minim 3000 de cuvinte și maxim 8000 de cuvinte). Studiile vor fi redactate în limba română, iar abstractul va fi redactat în limba română. Pentru înregistrarea studiilor una dintre condițiile obligatorii este ca fiecare lucrare să fie asumată de un cadru didactic în calitate de coordonator științific. Studiile înregistrate vor fi evaluate de membrii Comitetului științific.

Participanții la conferință vor trimite studiul redactat în forma cerută, online la adresa de email: [email protected]
Prezentarea studiului este recomandat să fie făcută în power point și trebuie să se încadreze în durata de 10 minute.

Nu se percepe taxă de participare.

Sursa informației este site-ul conferinței CONSTANT (www.constant.univnt.ro).

Conferința studențească anuală „CONSTANT”, ediția a VI-a – 22-23 aprilie 2016, București was last modified: mai 4th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter