Conferință Conferința „Totul despre DAREA ÎN PLATĂ”

972       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia de Justiție și drepturi cetățenești și Comisia de Economie și mediu de afaceri ale Tineretului Național Liberal organizează conferința „TOTUL DESPRE DAREA ÎN PLATĂ”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 15:00.

„Conferința TOTUL DESPRE DAREA ÎN PLATĂ” adună sub aceeași cupolă profesioniști ai dreptului, economisti, politicieni și studenți. Proiectul își propune să contureze, prin intermediul dezbaterilor, situația actuală a vieții publice în raport cu legea privind darea în plată și să pună în lumină aspectele legislative care necesită modificare.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi și: Legea dării în plată, aflată în faza reexaminării, a fost adoptată de Camera Deputaților

SPEAKERI PRINCIPALI:

Prof. univ. dr. av. Gheorghe PIPEREA – membru în Baroul București, specialist în insolvență;

Daniel ZAMFIR – deputat, inițiatorul Legii privind darea în plată;

Razvan MIRONESCU – deputat, co-inițiator al Legii privind darea în plată.

Evenimentul prezintă noutățile sistemului juridic, opiniile avizate ale unor specialiști în domeniu și detalii cu privire la demersurile legislative actuale și viitoare. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea de a adresa întrebări invitaților.

ÎNSCRIERI

Înscrierile se pot face până duminică, 17 aprilie, prin completarea formularului care poate fi accesat la următoarul link: http://goo.gl/forms/y5oNc6L2cL

Sursa: https://www.facebook.com/events/1003329493082233/

👍Citește și: Alin Trăilescu – Stingerea obligațiilor fiscale prin darea în plată

Conferința „Totul despre DAREA ÎN PLATĂ” was last modified: aprilie 20th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter