Congresul avocaților – UNBR

1075       0
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

6-7 iunie 2015, începând cu ora 9.00

Congresul avocaților este organul suprem de conducere a profesiei de avocat și are competențe legal reglementate prin art. 64 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat (rep. M. Of. nr. 98 din 7 februarie 2011; cu modif. ult.), conform anunțului publicat pe site-ul UNBR.

În acest cadru legal vor fi prezentate spre aprobare rapoartele anuale de activitate ale Consiliului UNBR și ale Casei de Asigurări a Avocaților, ale Comisiei de Cenzori și ale Comisiei Centrale de Disciplină, bugetul anual al UNBR și execuția bugetara anuală a acestuia.

Anul acesta, Congresul are și caracter electiv, urmând să aibă loc alegerea Consiliului UNBR, a Consiliului Casei de Asigurări a Avocaților, a Comisiilor de cenzori ale UNBR și a Casei de Asigurări a Avocaților și desemnarea Comisiei Superioare de Disciplină.

La rândul său, Consiliul UNBR va alege președintele și vicepreședinții UNBR și membrii Comisiei permanente a UNBR, dintre membrii săi, avocați cu o vechime mai mare de 10 ani în profesie, pentru un mandat de 4 ani.

Jurnaliștii care doresc să participe la deschiderea lucrărilor (intervalul orar 9:00-11:00) sunt rugați să trimită, până la data de 3 iunie 2015, un e-mail la adresa [email protected], în care să precizeze numele și publicația pe care o reprezintă.

Accesați anunțul, precum și programul congresului, publicate pe site-ul UNBR (www.unbr.ro).

Congresul avocaților – UNBR was last modified: iulie 9th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter