Congresul UNPIR – 25 septembrie 2015

1172       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 25 septembrie,

ora 14:30

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

București, Hotel Rin Grand – Sala București

Consiliul național de conducere UNPIR

La Congres participă membrii Consiliului național de conducere al Uniunii, membrii consiliilor de conducere ale filialelor Uniunii și ai instanțelor locale de disciplină, precum și delegații desemnați de Adunările generale ale filialelor județene și a municipiului București, în conformitate cu art. 22 alin. (2) din Statutul privind organizarea și exercitarea profesiei de practician în insolvență (rep. M Of. nr. 33 din 15 ianuarie 2015).

Ordinea de zi

1. Raportul de activitate și de gestiune al Uniunii;
2. Raportul Comisiei de cenzori;
3. Raportul Instanței Superioare de Disciplină;
4. Proiectul planului de activitate pentru intervalul 2015-2016;
5. Ratificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2015;
6. Propuneri privind modificarea și completarea Statutului privind organizarea și exercitarea profesiei de practician în insolvență;
7. Adoptarea unor hotărâri ale Congresului;
8. Diverse.

Dacă la prima convocare nu se întrunește cvorumul necesar desfășurării congresului, acesta este convocat, în aceeași locație, pentru data de 25 septembrie, ora 14:45, cu numărul de participanți prezenți.

Consultați sursa informației, anunțul publicat de UNPIR (www.unpir.ro).

Congresul UNPIR – 25 septembrie 2015 was last modified: august 28th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter