Consideraţii cu privire la expirarea mandatului și posibilitatea prelungirii de drept a puterii de reprezentare a mandatarului potrivit noului Cod civil

11 mai 2016
Articol UJ Premium
8 voturi, medie: 4,50 din 58 voturi, medie: 4,50 din 58 voturi, medie: 4,50 din 58 voturi, medie: 4,50 din 58 voturi, medie: 4,50 din 5 (8 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1097

Despre

  • Consideraţii introductive
  • Încetarea contractului de mandat şi posibilitatea prelungirii de drept a acestuia
  • Concluzii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerații cu privire la expirarea mandatului și posibilitatea prelungirii de drept a puterii de reprezentare a mandatarului potrivit noului Cod civil was last modified: mai 10th, 2016 by Dragoș-Mihai Daghie

Recomandări

Despre autor:

Dragoș-Mihai Daghie

Dragoș-Mihai Daghie

Este doctor în drept comercial român, lector universitar în cadrul Facultății de Drept a Universității „Dunărea de Jos Galați”, avocat și practician în insolvență.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter