Consideraţii generale privind drepturile reale corespunzătoare proprietăţii publice

27 apr. 2016
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1282

Despre

  • Codul civil, în art. 858, defineşte proprietatea publică ca fiind „dreptul de proprietate ce aparţine statului sau unei unităţi administrativ teritoriale asupra bunurilor care, prin natura lor sau prin declaraţia legii sunt de uz ori de interes public, cu condiţia să fie dobândite prin unul din modurile prevăzute de lege”
  • Drepturile reale corespunzătoare proprietăţii publice

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerații generale privind drepturile reale corespunzătoare proprietății publice was last modified: aprilie 26th, 2016 by Vasilica Negruț

Recomandări

Despre autor:

Vasilica Negruț

Vasilica Negruț

Prof. univ. dr. Vasilica Negruț, Facultatea de Drept, Universitatea Danubius din Galați.

Abonează-te la newsletter