Consideraţii privind aplicarea principiului ocrotirii „interesului superior al copilului” în caz de divorţ al părinţilor săi

23 Iul 2015
Articol UJ Premium
9 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 5 (9 votes, average: 3,78 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3280

Despre

  • Convenţia ONU cu privire la drepturile copilului
  • Exercitarea autorităţii părinteşti
  • Coparentalitatea
  • Obligaţia de creştere şi educare a copiilor

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerații privind aplicarea principiului ocrotirii „interesului superior al copilului” în caz de divorț al părinților săi was last modified: iulie 24th, 2015 by Adina-Renate Motica

Recomandări

Despre autor:

Adina-Renate Motica

Adina-Renate Motica

Este cadru didactic al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, notar public în cadrul Biroului Individual Notarial Motica Adina-Renate, formator la INR, membru în Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Timișoara și mediator.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter