Consideraţii privind infracţiunea de violenţă în familie prevăzută de art. 199 Cod penal. Aspecte deontologice comune profesiei de judecător şi avocat

16 dec. 2015
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2080

Despre

  • Codul deontologic al judecătorilor și procurorilor
  • Codul deontologic al avocaților din Uniunea Europeană
  • Codul deontologic al avocatului român
  • Codul de la Bangalore

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerații privind infracțiunea de violență în familie prevăzută de art. 199 Cod penal. Aspecte deontologice comune profesiei de judecător și avocat was last modified: decembrie 15th, 2015 by Carmen-Adriana Domocoș

Recomandări

Abonează-te la newsletter